Fiber

Hos WeCon er vi glade for at være en aktiv del af den hastige udvikling, der sker inden for telekommunikation.

Optiske fibre er vitale for at kunne opretholde dagens og morgendagens informationssamfund. Lynhurtige bredbåndsforbindelser til vores computere, tv, radio og øvrige devices sikres gennem et udbygget fibernet.

Fibernet er en forudsætning for alle, der ønsker en fremtidssikret, lynhurtig og stabil forbindelse.

Digital information i fibernettet sendes i forskellige ”farver”, således at man udnytter den fulde kapacitet i fibrene. Den høje hastighed stiller store krav til nettets kvalitet.

WeCons mangeårige erfaring er garanten for at levere et fremtidssikret fibernet i den bedste kvalitet.

Vi kan håndværket – og vi dokumenterer naturligvis vores omhu.

VI RÅDGIVER OM FIBER

Hos Wecon sidder vores specialister klar med kvalificeret rådgivning omkring fibernetløsninger. Vi er meget lydhøre over for vores kunders behov og ønsker, og disse danner altid grundlaget for vores løsningsforslag.

Planlægning af Fiber

Installation af fibernet kræver grundig planlægning. Når et projekt er planlagt og iværksat, følger vi med hele vejen – fra start til slut. Gennem vores projektledelse holder vi kontinuerligt kunden opdateret om arbejdsforløbet og sikrer, at alle kvalitetskrav bliver overholdt.

Installation af fiber

Vi varetager alle opgaver i forbindelse med installering af fibernet. Ofte er installation af fibernet i større byggerier og foreninger en omfattende opgave, som kræver grundig projektering og kyndig udførelse. Vi har både erfaringen og de faglige kompetencer til at varetage hele arbejdet. Fra nedgravning og trækning af kabler til selve installationen i bygningen.

Vagtordning vedr. Fiber

Det er sund fornuft at være tilknyttet en professionel og kompetent vagtordning med sit fibernet. Ikke mindst for erhvervsvirksomheder og større foreninger. Wecon tilbyder en vagtordning, hvor der altid er to teknikere på vagt samtidig, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, 365 dage om året. Hermed er man sikret en lynhurtig handling og sikring af effektivitet, hvis uheldet er ude, og der sker udfald og nedbrud på fibernettet.
Alle vores teknikere er forsynet med udstyr, værktøj og måleinstrumenter til lynhurtig problemafdækning, reparation og reetablering af fibernettet.