El-, Data- og fiberinstallationer

Som autoriseret installatør har vi mange ting på paletten at tilbyde dig indenfor El-, Data- og fiberinfrastruktur. I Wecon har vi en bred kompetence indenfor opbygning og projektering af El & dataløsninger. Særlige har vi stor erfaring med alt indenfor fiberarbejder på både LAN og WAN.

I dag stilles der store krav til datakabling, fordi hastighederne på netværket bliver højere og samtidig kommer der mere udstyr på som trækker strøm gennem kablingen. I vores kablings sortiment har vi flere certificeret kabel-systemer, der opfylder disse høje krav og er bl.a. CommScope certificeret forhandler. For os er det vigtigt at kunne levere en fremtidssikret løsning med minimum 25 års garanti. Foruden installation og vedligehold af dataløsninger, så tilbyder vi også professionel rådgivning i forbindelse med tekniske installationer. Vi sætter os altid grundigt ind i bygningen installationer og kender den gældende lovgivning på området.

Vi har brede kompetencer indenfor elinstallationer. Lige fra de mere traditionelle installationer og belysning til den nye energioptimerende, der i høj grad kan svare sig i din økonomi og i din virksomheds CO2 regnskab.
Når alt kommer til alt, så handler der om driftssikre installationer, hvor du får det optimale ud af den energi du tilfører din virksomhed. HUSK at du altid kan tilkøbe en serviceaftale som passer til DIN løsning, både på El, Data og fiber.
Hvis du har en konkret opgave, så kontakt os gerne for et møde, så du hurtigt kan få vished over opgavens omfang
og økonomi.